Šampon sa moringom i srebro zeolitom

Šampon sa moringom i srebro zeolitom je jedinstvena kombinacija jona srebra, srebro zeolita i moringe, sa dodatkom biostimulansa u obliku koprive, ulja argana, suvi ekstrakt gaveza, suvi ekstrakt divljeg kestena, etarsko ulje bagremota i etarsko ulje grejpfruta. Folikuli dlake su stalno izloženi spoljnim atmosferskim uticajem, zagađenim vazduhom, duvanskim dimom i sl. Dešava se da bakterije i gljivice nađu put do folikula dlaka i koren dlake (bulbus) reaguje u obliku crvenila, iritacije ili peruti. Joni srebra u dejstvu sa srebro zeolitom neutrališu sve gram pozitivne i gram negativne bakterije gljivice. Na taj način sprečavamo opadanje kose i jačamo folikule i omogućavamo stimulaciju rasta.

šampon sa moringom i zeolitom

Šampon sa moringom i srebro zeolitom je idealan i kao prevencija. Kombinacija potpuno prirodnih sastojaka ne isušuje kožu glave, već je osvežava, stimulišući obnovu kose i pravilan rast čineći kosu i kožu glave vidno negovanom.

Sa opadanjem kose se svi suočavaju. Kako starimo, normalno je da se kosa istanjuje, slabi i opada. To se najčešće dešava prilikom pranja, češljanja, farbanja i stilizovanja. Na dnevnom nivou čovek izgubi od 50 do 100 dlaka i to nije primetno. Vidljive promene u vidu proređene kose, opadanja celih pramenova ili u krugovima, su znaci ozbiljnijeg gubitka kose i mogu dovesti do ćelavosti (alopecije).

ZDRAVLJE KOSE

Zdravlje kose može biti pokazatelj opšteg stanja čoveka. Vlasi kose dobijaju signale iz organizma i shodno tome se dešavaju promene. Loš kvalitet kose i prekomerno opadanje mogu ukazivati na hormonski poremećaj, autoimunu bolest, anemiju, dijabetes ili hronični stres koji dovodi do fiziološkog disbalansa. Uglavnom je taj disbalans posledica neke operacije, porođaja, infekcije, teške bolesti, neuhranjnosti, promene ishrane ili većeg gubitka težine. Takođe uzroci opadanja kose mogu biti manjak nekih vitamina, minerala ili sna.

Pored već navedenih uzroka ćelavosti, nasledan faktor je jedan od najučestalijih i u tom slučaju je teško zaustaviti proces opadanja kose. Neophodna je adekvatna nega kose i kože glave kako bi se taj proces usporio i kako bi gubitak kose bio manje uočljiv.

Dlake rastu iz posebnih kanala u koži koji se nazivaju folikuli, napravljenih od ćelija kože. Gubitak kose može biti i rezultat štetnog delovanja neke supstance na folikul što onemogućava stvaranje dlake. Direktan uticaj na rast kose i zdravlje skalpa može imati i poremećaj sistema cirkulacije koji smanjuje dotok krvi u koži glave.

IDEALNA PREVENCIJA

Šampon sa moringom i srebro zeolitom je idealan i kao prevencija. Kombinacija potpuno prirodnih sastojaka ne isušuje kožu glave, već je osvežava, stimulišući obnovu kose i pravilan rast čineći kosu i kožu glave vidno negovanim.

Šampon sa moringom i srebro zeolitom je jedinstvena kombinacija jona srebra, srebro zeolita i moringe, sa dodatkom biostimulansa u obliku koprive, ulja argana, suvi ekstrakt gaveza, suvi ekstrakt divjeg kestena, etarsko ulje bagremota i etarsko ulje grejpfruta. Folikuli dlake su stalno izloženi spoljnim atmosferskim uticajem, zagađenim vazduhom, duvanskim dimom i sl. Dešava se da bakterije i gljivice nađu put do folikula dlaka i koren dlake (bulbus) reaguje u obliku crvenila, iritacije ili peruti. Joni srebra u dejstvu sa srebro zeolitom neutrališu sve gram pozitivne i gram negativne bakterije gljivice. Na taj način sprečavamo opadanje kose i jačamo folikule i omogućavamo stimulaciju rasta.

šampon sa moringom i zeolitom

Moringa sadrži dve ključne esencijalne kiseline za rast kose: Metionin i Cistin

Metionin je najvažnija aminokiselina koja snabdeva organizam sumporom, koji sprečava opadanje kose. Utiče na folikule dlake i podstiče rast kose, obnavlja ćelije kože glave.

Cistin je druga najvažnija aminokiselina koja pomaže sintezi proteina i pomaže u obnavljanju i stvaranju novih ćelija kože. Deaktivira slobodne radikale i neutrališe toksine. Tekstura kože glave dobija svež i zdrav izgled.

Biostimulansi, pored moringe, pojačavaju regenerativne procese kose o daju kosi lepotu i mekoću. Povećavaju promer vlasi, tj. volumen kose. Pravilno hrane koren dlake kose. Ispitivanja za moguće iritacije kože i očiju su pokazala da naš šampon ne izaziva nikakavu iritaciju.

Pored šampona sa moringom i srebro zeolitom predlažemo da konzumirate jedan od proizvoda kubanske moringe:

– kesice od 3 gr. sušenog lista kubanske morine

– kubansku moringu sa medom

Uzimanjem jednog od ova dva proizvoda unosite sve esencijalne aminokiseline, idealan kompleks vitamina i minerala. Na ovaj način podiže se imuni sistem celog organizma i ćelije kože glave.

Korišćenjem proizvoda kubanske moringe i šampona sa moringom i srebro zeolitom postiže se pun efekat: Zdrava koža glave, zdrav rast kose, ubrzanje regenerativnih procesa rasta kose, sprečavanje opadanja kose, kosa dobija svoju punoću i lepotu.

Pošto šampon nema hemijskih supstanci, konzervansa, aditiva, alkohola i sl. i potpuno je prirodan, može se upotrebljavati svakodnevno ili po potrebi.

Dostupno odmah!

Najbolje od kubanske medicine

Za dodatne informacije ili porudžbinu možete nas kontaktirati na sledeći broj:

YouTube
Instagram
Facebook
Tiktok